Nu skickar vi till Norge och Finland utan extra kostnader (utöver frakt)!

Sök

Om Tölta

Tölta.se startades efter en rad Islandsresor och många fina ridupplevelser bland berg och betande får. Ur detta har en passion för islandshästar och Island sprungit fram, som bara växer för varje gång vi är där. På våra resor har vi träffat många duktiga entreprenörer och hantverkare som, förutom sitt bonderi med hästar och får, tillverkar och säljer olika typer av produkter och tjänster.

Kärleken till hästarna, fascinationen för den fantastiska ön och kulturen samt det kontaktnät vi skapat där, har varit grunden till varför Tölta.se startats.

Tillsammans med upplevelsen att det är svårt att hitta rätt produkter, bristfällig produktinformation som gör det svårt att förstå vilka val man har, och näst intill omöjligt att få överblick över vad som erbjuds på marknaden för islandshästrelaterade produkter, kändes det som att Tölta.se har en roll att fylla på den svenska marknaden.

Vi har också märkt att det är väldigt svårt att hitta bra ridutrustning för män. Något som islänningarna tycker är väldigt konstigt. Där är det ju först och främst männen som är är målgruppen för ridutrustning. Men visst finns det många killar som rider islandshästar även i Sverige? Detta tänkte vi också ta oss an, och ha ett så bra utbud för utrustning till män som det är möjligt. 

Vi hoppas att att ni som delar vår passion, ska uppskatta vår tanke med webshopen och känna att ni finner det ni söker i sortimentet. Vi välkomnar alla synpunkter och förslag på hur vi kan bli bättre, maila gärna till oss på kontakt@tolta.se.

Varmt välkommen till oss på Tölta!

Många hälsningar,

Åsa & Joachim Keim

 

(Bild från Landmannalaugar 2019, tillsammans med fina kompisarna Loji & Snillingur.)

_____________________________________________________________________

 

Tölta.se är en webshop som drivs av familjeföretaget Sunslope AB, som har sitt säte i Göteborg.

Företagsuppgifter:

Tölta.se / Sunslope AB, Gjutebrunnsvägen 15a, 436 45 ASKIM

Företaget är momsregistrerat och innehar F-skattebevis.  Orgnr: 

559283-6117.

 

Se våra samarbetspartners.