Inga leveranser denna vecka. Vi är just nu på Sport-SM i Norrköping. Det innebär att inga utleveranser sker förrän tidigast måndag 3 juli.

Sök

Vill du returnera en vara?

Ska det vara enkelt att handla så måste det vara enkelt att ångra sig. Därför har du 30 dagars öppet köp hos oss, så du har alltid möjligheten att lämna tillbaka det du köpt - utan krångel. 

Så här gör du - snabb sammanfattning:

  1. Skicka meddelande med returorsak och önskad åtgärd till kundtjänst eller kontakt@tolta.se
  2. Skicka tillbaka varan i orginalförpackning ihop med följesedel.
  3. Skicka till adressen: Tölta.se // Sunslope AB, Gjutebrunnsvägen 15a, 436 45 Askim.
  4. Åtgärd sker så snart varan är åter på Töltas lager.

 

Så här gör du - en längre och tydligare förklaring:

  1. Skicka ett meddelande till oss om att du vill returnera en vara, antingen i kundtjänsten i butiken eller via mail: kontakt@tolta.se. Ange ditt namn och ordernummer och berätta varför du ångrar dig, vad du vill ha istället (ny vara, pengarna tillbaka etc). Då kan vi förbereda ärendet så att hanteringen går snabbare.
  2. För att vi ska kunna sälja produkten vidare till en annan kund är det viktigt att den är i säljbart skick. Därför ber vi dig att vika och lägga tillbaka produkten i orginalförpackningen, på samma sätt som den var när du fick den.
  3. Skicka med följesedeln som kom med varan, så att vi lätt kan identifiera den. Skriv en kommentar på om returorsak och önskad åtgärd. Förpacka den sedan i en lämplig ytterförpackning, förslagsvis den som varan kom i (men det är inget krav, utan kan lika gärna vara någon annan paketering). 
  4. Skicka paketet till följande adress: Tölta.se // Sunslope AB, Gjutebrunnsvägen 15a, 436 45 Askim. Det är viktigt att skriva adressen exakt enligt detta. 
  5. Du betalar returfrakten, och väljer själv den fraktmetod du föredrar (du har 14 dagar på dig att få paketet levererat efter att du anmält returen). Vi erbjuder möjligheten att köpa returfrakt via oss. Då kostar returfrakten 79kr samt är spårbar, för extra säkerhet.   Ange detta i samband med att du meddelar att du önskar reklamera vara.
  6. Så snart varan är tillbaka på Töltas lager och hanterad (kan ta upp till en vecka efter att varan ankommit Göteborg beroende på vilken fraktmetod du valt), kommer åtgärden du valt att utföras och du får en avisering att så är gjort. 

 

Vill du läsa mer om Töltas villkor för köp, reklamationer och ångerrätten, så kan du läsa den utförliga och fullständiga informationen här