Nu skickar vi till Norge och Finland utan extra kostnader (utöver frakt)!

Sök

Översikt över Karlslunds träns

Tränsserier

Kombi: Mix´n Match. En rad nosremmar, pannband och huvudlag med stor variation av designdetaljer, former och utsmyckningar, finns i brunt och svart läder. Många mer eller mindre avancerade, anantomiskt utformade delar såsom t ex vaddering och form på nackstycken. Nosgrimmor finns både som remont och kombinerad modell. Kombinera ihop efter tycke, smak och behov.

Soft Comfort: Komplett träns i extra mjukt och fint läder av högsta kvalitet, som är oljat, med fokus på att det ska vara bekvämt och smidigt på hästen. Finns som träns med remontnosgrimma, grimma och fölgrimma.

Iceland: Klassiska enkla islandshästträns av svart läder i tidlös, avskalad design, silver- eller mässingsfärgade beslag och spännen. Finns med nosgrimma i engelsk- remont- och kombinerad modell, samt separat huvudlag med rakt pannband,.

Superstrap/BioThane: I superstarkt och underhållsfritt syntetmaterial, BioThane med läderliknande slät yta. Produkterna finns många färger och enkla att rengöra och vårda. Finns, utöver träns med remontnosgrimma, också som grimmor, tyglar och stigläder.

 

Färdiga träns med unik design

Stjarni: elegant design i svart läder med beslag i krom. Lyxigt utsmyckat med äkta Swarovski-kristaller. Två separata artiklar: kombinerad nosgrimma med nackrem samt huvudlag med v-format pannband. Kan användas var för sig eller tillsammans.

Wave: svart läder med mässingsdetaljer. Utsmyckad med stenar i isländska färgerna (blå, vit, röd).Två separata artiklar: remontnosgrimma med nackrem samt huvudlag med rakt pannband. Kan användas var för sig eller tillsammans.

New Style: svart läder och mässingsdetaljer, med färgad rand i rött, blått eller vitt. Tre separata artiklar: remontnosgrimma med nackrem, kombinerad nosgrimma med nackrem samt huvudlag med rakt pannband. Kan användas var för sig eller tillsammans. 

Rundsydda träns: komplett träns i rundsytt läder med mjuk vaddering. Integrerat, dvs kommer i ett sammanhängande stycke. Finns i brun eller svart läder med rostfria mässings- eller krombeslag. Välj mellan nosgrimma i kombinerad- eller remontmodell.

Classic: komplett smalt tvådelat huvudlag med remontnosgrimma (utan pannband) i svart eller brunt läder med detaljer i krom- eller mässingsfärgade beslag. Elegant och minimalistisk stil. Extra prisvärt.

  

Specialträns

Ridgrimma, bettlöst träns, kapson, ridkapson med böjt nosband och träns med böjd nosbom. Finns också separat anatomiskt nackskyddatt montera på nackstycket.