Frakt från 69 sek (inom SE)

Fri frakt >999 sek (inom SE)

30 dgr öppet köp

Sök

Så här tycker våra kunder

För att du ska bli nöjd!

Andra kunders åsikter och erfarenheter är det bästa hjälpen för att hitta det just du söker.  Därför är recensionerna en mycket viktig del av produktinformationen i vår butik.  Självklart rensar vi inte bland kommentarerna, utan alla åsikter - positiva som negativa - redovisas.

Här nedan är en sammanställning av alla recensioner som lämnats. På produktsidorna kan du läsa alla kundrecensioner på just den produkten du är intresserad av.

Vi arbetar aktivt med att få in åsikter från er som handlar, både ris och ros. Kort efter att du har gjort ett köp får du ett mail där du lätt kan lämna dina synpunkter. Vill du hellre gå in på produktsidan så finns det möjlighet att lämna din recension även där. Tack för ditt bidrag!

 

Based on 186 reviews
72%
(134)
17%
(32)
8%
(14)
2%
(3)
2%
(3)

Bra passform, ligger ej emot ögonen, snygg! Dock väldigt lång leveranstid

Hej Emma, och tack för dina synpunkter. Jag beklagar att du känner dig besviken på leveranstiden. Och jag kan förstå att det känns långt, när det förutom de 6 arbetsdagarna som vi har som generell regel, hamnade en helg emellan.

(Om vi har varorna på hyllan, så skickar vi samma dag om ordern kommit in innan kl 12) Här kan du läsa mer om våra frakt- och leveransvillkor: https://tolta.se/pages/frakt-och-leveransvillkor

Vi hoppas att värdet av vad Tölta kan erbjuda är större än vad nackdelen med leveranstiden är, och att vi får se dig här igen. Med vänlig hälsning, Åsa

Fina muggar!

Lyxiga muggar med fina hästar!

Handskar Sólfari sommar

Perfekt handske, smidiga, bra grepp. Jättenöjd!

Zebra täcken

Kan varmt rekommendera dessa täcken. Bra passform och sitter bra trots att hästen rullar. Fick byta stil till 135 på ena hästen som har grövre bogparti. Hon är 134 cm. Den högre men smäckrare hästen kunde ha 125.

Ridbyxor

Sköna ridbyxor med långa ben (modell L)! Kunde önskat att de var något högre i midjan.
Jättebra service som vanligt! 😃

Svala och sköna

Beställde och de kom på typ tre dagar, bra förpackade. Sköna och svala som utlovats, skönt med mobilficka, inte genomskinliga över rumpan, provade med vita trosor idag 🤣 Hade önskat att de var lite tightare över knät men helt ok ändå. Enda som jag blev lite besviken på är att de bilden ser mörkblå ut men de är svarta i verkligheten. Rekommenderas!

Är dom stretschiga eller hårda i tyget ?

Dom är mjuka och stretchiga. Väldigt bekväma tycker många. :-) / Åsa

Svettäcke

Förutom jättesnygga, bra passform och bra kvalitet!

Termomugg

Jätte fina glas som är trevliga att dricka ur! Saknade råd om diskning, men det löste sig!
Också superfin och trevlig service av tölta.se!!

Kul att du gillar glasen! Diskningsråd har vi lagt upp på produktsidan i shopen (eftersom det inte finns några på kartongen). Jag hoppas att du hittade dem och att du får många fina fika-tillfällen med de nya glasen. /Åsa

B
Bett Bliður, ergonomiskt utformat, tredelat i rostfritt stål med eggbutt
Bra bett som hästen gillade och tog ett bra stöd på

Ett bra bett som hästen gillade och tog ett bra stöd på

Fällkam

Bra borste vid fällning. Är inte förtjust i geléhandtag, speciellt inte när de spricker efter ett tag och gelén rinner ut.

Hej Agnes. Vad tråkigt att du haft dålig erfarenhet av geléhandtag. Vi har inte hört talas om detta tidigare, så svårt att säga om det var ett måndagsexemplar eller en risk som gäller allmänt för gelehandtag. Vi har iallafall inte fått några reklamationer med anledning av detta. Är det kammen du köpt hos oss som gått sönder? Isåfall vore det bra om du ville reklamera den, så ska du givetvis få en ny. Jag hör av mig i mail. /Åsa

Nöjd

Härlig mjuk kvalitet, inte så stretchiga, något små i storlek, jag tog en storlek större än vanligt och då sitter dom bra och är ok i längd.

Fällningskam Feldur

Mycket effektiv i fällningstider! Min häst njöt av "massagen"! Skönt handtag, lätt och ergonomisk att använda, mycket nöjd!

Nöjd

Grimman är mjuk och bra, möjligen något tight runt käken för vår kille som har ett ganska stort huvud

Soft Mink Petrol - Superfin väst

Så fin väst i superfina färgen petrol. Perfekt med dragkedja bak så man kan öppna upp och inte göra märken i sadeln. Är så nöjd med min fina väst.

Soft Mink Petrol - Superfin vojlock

Så fin vojlock i härligt material. Precis den färgen jag letat efter. Jag är supernöjd med min beställning

S
Rykthandske
Svea
Fungerar bra

Tog bort massor av hår och gav nog skön massage för hästarna gillade det. Men var lite små i storlek och var lite hårda att ta på händerna.

Perfekt

Har inte haft något bättre till de hästar vi har som fäller , de som har en lite kortare päls.

Väldigt fin vojlock!

Soft petrol är så fin!

Smakfullt träns

Ett mycket prisvär toch fint träns.
Satt perfekt😀 bra med nack stycket som går att justera bredden på eftersom min häst har en enorm tjock man.

L
Fällningskam Feldur
Linda Winblad
Perfekt vid fällning

Mycket effektiv, får med mycket lös päls och är enkel att använda. Rekommenderar att använda den fintandade kammen efter för bästa resultat.

L
Kam fintandad
Linda Winblad
Fantastiskt bra!

Fungerar utmärkt på min islandshäst! Samlar ihop massa hår och lämnar pälsen blank och fin. Hösten verkar gilla den också!
Extra plus för knappen som gör att håret lossnar lättare från kammen.

Fällningskam

Mycket bra i fällningstider. Skönt handtag i gel