Frakt från 69 sek (inom SE)

Fri frakt >999 sek (inom SE)

45 dgr öppet köp

Sök

Så här tycker våra kunder

För att du ska bli nöjd!

Andra kunders åsikter och erfarenheter är det bästa hjälpen för att hitta det just du söker.  Därför är recensionerna en mycket viktig del av produktinformationen i vår butik.  Självklart rensar vi inte bland kommentarerna, utan alla åsikter - positiva som negativa - redovisas.

Här nedan är en sammanställning av alla recensioner som lämnats. På produktsidorna kan du läsa alla kundrecensioner på just den produkten du är intresserad av.

Vi arbetar aktivt med att få in åsikter från er som handlar, både ris och ros. Kort efter att du har gjort ett köp får du ett mail där du lätt kan lämna dina synpunkter. Vill du hellre gå in på produktsidan så finns det möjlighet att lämna din recension även där. Tack för ditt bidrag!

 

Based on 264 reviews
74%
(196)
15%
(40)
7%
(18)
2%
(6)
2%
(4)
Underlägg

Mycket fina och gedigna underlägg i sten.

Jättegoda

Stigbyglar

Känns jättebra! Rejäla och snygga!

Varm och skön kappa

En mycket varm och skön kappa med bra passform. Är riktigt nöjd med det extra fodret på kappans rygg som blir ett ländtäcke till hästen!

Jättefint!

Jättefint tygmärke som passade perfekt på min Top Reiter-overall för att dölja en färgfläck. 🤗

Jökull ridbyxa

Supersköna och perfekt passform

Okej

Väldigt bra passform, om du har en liten häst. Det känns litet i bogen till min tunnaste, till dom andra två bredare är det inte ens att fundera på. Även lite kort (hästen är 140 och varken lång eller kort över ryggen), skulle tro att längden blir bättre om det passar i bogen

Hej. Vad synd att täcket kändes litet. Har du använt det ännu? Annars kanske det är värt att testa regntäcket från Waldhausen istället? Vi har det på vår hingst, som är ganska bred över bogen och bringan, och tycker att det sitter bra. Det finns dessutom i storlek 135 cm , som är längre över ryggen.Hojta till isåfall. /Åsa

Mössa

Skön mössa och passar bra!
Köpte även en. Ullvojlock som jag tycker ligger bra och verkar bekväm för min valack! Tack för personlig service. MVH Katarina

Muggar

Jättefina muggar med hästar i alla gångarter. Lagom stora och skönt handtag/öra att hålla i.

Träns

Mjukt o fint läder , sitter jättefint på .
Och dessutom bra pris ! Kan rekomenderas 😊

Kasar ner😟

Jättebesviken på ridbyxorna som inte sitter bra alls på mig. De första jag fick var för stora och fick skickas tillbaka. De andra passade bra och kändes sköna på. Men redan vid första användningen märkte jag att de kasade ner och jag fick dra upp dem ideligen. De skulle vara högre i midjan för att passa mig bättre tror jag. Nu kommer de att bli liggande då jag inte kan skicka tillbaka använda byxor.

Hej Anna.
tråkigt att höra att du inte är nöjd. Tightsen är en av våra storsäljare, och väldigt omtyckta av många (vilket det finns flera recensioner om). Men såklart passar de inte alla - vi har ju olika kroppsformer. ☺️ Karlslunds byxor är ganska raka över midja/höfter. Synd att du inte upptäckte detta när du provat dem, då hade vi ju gärna bytt dem. Vi har andra modeller som är mer anpassade för t ex kurvigare kroppar. Nästa gång hjälper vi dig gärna hitta den modellen som passar dig bäst! Jag hör av mig till dig i mail, så pratar vi vidare där. /Åsa

Inget grepp!

Jag har letat efter softshellrudbyxor med grip och blev så glad när jag hittade dessa. Kom dagen efter beställning!! Vilken service!
Men, tyvärr är greppet obefintligt! De små töltande hästarna gör tvärtom så att byxorna blir halare än utan! Såååå besviken över att behöva skicka tillbaka dem, för de var verkligen sköna! Dessutom tyckte jag inte att storlekstabellens mått stämde, ridbyxorna var för stora då jag följde de måtten!

Hej Alexandra.

Tack för dina synpunkter. All feedback är värdefull för andra kunder som funderar på att köpa varan.

Men synd att du inte är nöjd. Karlslunds ridithgts är en storsäljare här på Tölta, men smaken är såklart olika. Hur mycket grepp man vill ha är ju högst individuellt. Vad gäller storlekstabellen så ska vi ta och kolla så att det inte är något fel på den.

Vi har ju också softshell-ridtights och ridbyxor med silikon-grepp från Mink Horse. Vill du att jag ska kolla om de skiljer sig i friktionen på silikonet?

Såklart är det inga problem att få lämna tillbaka byxorna. Här kan du läsa mer om hur det går till: https://tolta.se/pages/returer

Med vänliga hälsningar,

Åsa

Jag är jättenöjd med vojlocken! Mjuk skön ull som transporterar bort och fukt och ligger bra under sadeln. Bra passform och ett stort plus att den är lättskött också.

A
Ulltäcke
Anett Andersson

Snyggt täcke i fin kvalitet och bra passform. Bra med elastisk hals. Känns bra med naturmaterial. Mjukt och skönt för hästen.

Jättesnygg nosgrimma med bra passform och fint läder. Min häst blev jättefin!

Bra passform och fint läder och verkligen jättesnyggt!

Väldigt liten i storlek, smal över foten, har man höga vrister är den svår att få på och av.

*****

Mjukt och fint läder och bra passform och dessutom bra pris kan varmt rekommendera detta träns

Jättebra o superfina jättenöjd

Snygg och bekväm

Lätt och snygg jacka, bra passform.

Jättebra, små och praktiska men ändå rymliga !

Toppen

Jättebra haggrimma när man inte vill ha hästen helt ”naken”. Med denna finns inget att fastna i :)

Min första var inte bra men säljaren sänder en ny. Den andra fungerar bra. Den lyser starkt och har bra kardborre.
Det är inte konstigt att det inte alltid fungerar men med en så bra säljare kvarstår ändå tilliten och man återkommer gärna som kund!