Nu skickar vi till Norge och Finland utan extra kostnader (utöver frakt)!

Sök

Så här tycker våra kunder

För att du ska bli nöjd!

Andra kunders åsikter och erfarenheter är det bästa hjälpen för att hitta det just du söker.  Därför är recensionerna en mycket viktig del av produktinformationen i vår butik.  Självklart rensar vi inte bland kommentarerna, utan alla åsikter - positiva som negativa - redovisas.

Här nedan är en sammanställning av alla recensioner som lämnats. På produktsidorna kan du läsa alla kundrecensioner på just den produkten du är intresserad av.

Vi arbetar aktivt med att få in åsikter från er som handlar, både ris och ros. Kort efter att du har gjort ett köp får du ett mail där du lätt kan lämna dina synpunkter. Vill du hellre gå in på produktsidan så finns det möjlighet att lämna din recension även där. Tack för ditt bidrag!

 

Based on 367 reviews
77%
(283)
14%
(50)
6%
(21)
2%
(6)
2%
(7)
P
Hoodie Kylja
Pia peterson
hoodie

Mycket bra , har haft en tidigare som jag nött ut och bestämde mig för att skaffa en ny. kan rekommenderas.

t-shirt

Priset var väldigt högt för den. den var tunnare än en vanligt t-shirt

Superfint täcke

Bra passform, har dock inte provat det i hagen än

H
Grimma i läder, svart
Henriette Hanssp
Grimma

Prisvärd Grimma nu när vi köpte svettäcket också. Passade fint på henne mvh Henriette

Svettäcke

Hej det är helt underbart fint täcke. Min älskade lilla Gusta blev så fin och varm den lilla stund vi provade det. Ska ha det som transport täcke och svettäcke när vi ridit för hon är inte klippt.
Mvh Henriette och Gusta

Passar inte alla stroppar..

Kanske något jag borde förstått. Men mina stroppar på sadeln var för tjocka så de passa inte. Sadelgjorden är fin så jag funderar på lösningar för att töja hålen. Men kan vara värt att veta.

Varma sköna snygga

Varma, sköna,snygga och fin kvalitet. Jag är supernöjd. Har normalt storlek 38-40 och beställde st. 40L för att få plats med ett lager under. Och tillräckligt långa.

Litet

Tyvärr litet , men har använt det ändå, har haft det på en islänning som är ganska nätt. Annars tycker jag att det verkar vara ett bra täcke.
Tyvärr är det trasigt redan efter 4 ggr då ena maggjorden slitits av.
När det är lagat tänker jag kanske testa någon bog förlängning.

Anatomiskt träns.

Superlätt och snyggt. Kunde varit lite längre rem runt nosen

Mössa

Fin och varm mössa. Passar bra. Kliar inte.

Bästa vantarna 👌

Supersköna, varma vantar! Enligt rekommendationen tog jag en storlek större än jag har annars och de passar perfekt 🤗

Statyett med dekorativ häst

Mycket fin dekoration!

E
Vintertäcke i nylon, 200g termofyllning
Eva Bergström holgersson
Perfekt 👌

Sitter som handen i handsken

E
Mugg i stengods, 4-pack
Erene Schiller
Mugg

Toppen mugg att dricka kaffe i på morgonen. Får stå framme då dom är så fina .

Varm, skön och snygg. Extra + för de gulliga fåren.

Supre

Veldig fine å se på. Gode og bruke også!

Super vare!

Rask levering og passet flott på hesten! Veldig fin og blir veldig synlig i mørket!

Toppen Vojlock

Bästa vojlocken som finns :)

L
Ridoverall Bangsi, vindtät och vattenavstötande
Lisa Eriksson
4

Hur fungerar dragkedjan? Får inte upp den 🙉

Hej Lisa. Jag kan inte hitta i våra system att du köpt den här overallen hos oss på Tölta. Men om du skickar några bilder som visar problematiken, så ska jag försöka hjälpa dig. Skicka till kontakt@tolta.se. /Åsa

👍

Det är synd att inte fleecefodret är fäst i yttertyget, det gör tyvärr att fleecen dras bakåt när hästen rör sig och yttertyget dras då med så "halsen" försvinner (dras med in under täcket). Förutom det så är jag helnöjd!

Hej Linda. Det var tråkigt att höra att din upplevelse inte varit 100%. Vi håller på att kika på det ihop med Karlslund, för att utröna om det uppstår pga hästens form eller om det är ett problem med konstruktionen. Täcket har ju funnit i ganska många år, och vi har sålt många. Det här är första gången jag hört om detta problem. Jag återkommer med återkoppling till dig via mail, när vi kommit någon vart med testerna. Ha en fin dag! /Åsa

Jättefint träns

Superfint träns i bra kvalite. Tyvärr stämde inte produkten helt med produktbilden. Enligt den hade det svarta tränset vita dekorsömmar vilket tyvärr inte var fallet. Produktbilderna kanske borde uppdateras? Annars mycket nöjd.

Det har du faktiskt rätt i, när jag kikar i närbild på produktbilden! Det har vi inte uppmärksammat förut. (På övriga bilder är sömmen dock svart.)
Vi tar och uppdaterar detta i texten, så att det tydligt framgår. Kul att du gillar tränset för övrigt. :-) Ha en fin dag! /Åsa

Tipptopp

Tipptopp , mycket bra!

Anatomiskt träns

Så mjukt och fint läder. Passade min islänning perfekt!
Verkligen värt sitt pris!

Jättesköna!

Jättesköna, mjuka ridbyxor. Bra med avtagbara hällor!
Mitt senaste par höll i två år, och det är sömmarna som ger upp. För mig, som använder dom mycket var det i grenen och i fickorna som sömmarna släppte. Sydde ihop själv en gång.

M
Rid-BH Björk
Malin Schön
Skön när den är på

Skör sporttop, men lite krånglig att få på, om man börjar bli lite stel i armarna och inte nåt så långt bak på ryggen på sig själv. Svår att knäppa fram och sedan vända.
För just mig blev den måttade storleken aningen tight runt om och aningens stor över själva brösten, men stöder ok ändå.