Nu skickar vi till Norge och Finland utan extra kostnader (utöver frakt)!

Sök

Top 5 mest populära ridbyxorna - vår/sommar 2021

1. Jodhpursridbyxor Summer Denim

Både bekväma och snygga denimbyxor, med stretch. Storsäljare både under våren och sommaren. De kommer även att passa bra under varma höstdagar. Recensionerna har till största delen varit översvallande, vad gäller passformen.

 

2. Jodhpurstights Showoff Bell

De bekväma ridtightsen från Mink Horse är en klassiker och trogen följeslagare inom islandshästvärlden. De finns i klassisk eller nedvikbar midja och, utöver de vanliga, i vinteranpassad softshell-modell. Mink Horse har tyvärr haft en del leveransproblem under sommaren, men i vanliga fall är de några av våra absoluta favoriter. Vi har dock bra tillgång på vintervarianterna, och de vanliga väntar vi inte inom kort igen.

 

3. Jodhpursridbyxor ELT Fun

En klassisk byxa i bomull. Mycket prisvärd, vilket bidragit till dess popularitet. Finns i svart och brunt, samt några i den utgående färgen blå. En byxa för vår och höst, och gärna när det är lite torrare väder.

 

4. Jodphurstights Galdur sommar

Den varma sommarens absolut populäraste byxor är ett par luftiga och mjuka tights med mesh-kilar i nät längs yttersidan på benen. Vilket inte är konstigt, för de är så tunna och väldigt sköna. De kommer från Karlslund och finns i 2 olika benlängder.

 

För dig som vill ha det lilla extra. En arbetad byxa i hög kvalitet från Karlslund. Med en snygg design, många praktiska detaljer och bra passform är de absolut några av våra och även Karlslunds mest populära modeller. De har röda detaljer, flera smart uttänkta fickor samt dragkedjor vid bensluten. Modellen är unisex och finns för både vuxna och juniorer. Finns i två benlängder samt med val av skoning i silikon och läderimitation.